Nou emplaçament a la Garrotxa

 

NOU EMPLAÇAMENT A LA GARROTXA.

Tractaments i Serveis Ambientals Vila SL disposa d'una nova seu a la comarca de la Garrotxa, amb la idea d'anar avançant amb la línia de creixement empresarial i ampliació dels seus serveis en aquesta comarca.

Ens trobareu al Poligon Industrial, al municipi de Les Preses.

Neteja d'opis

 

NETEJA D'OPIS

Des de fa uns mesos, Tractaments i Serveis Ambientals Vila SL realitza la neteja i manteniment, correctiu i preventiu, dels opis de la ciutat de Banyoles.

L'empresa ALPHA PUBLICITAT, empresa especialitzada en publicitat exterior i actual adjudicatària de la gestió publicitària dels opis de la nostra ciutat, ens ha encarregat aquesta tasca.

Nova màquina escombradora

 

NOVA MÀQUINA ESCOMBRADORA 

Tractaments i Serveis Ambientals Vila SL ha adquirit una nova màquina escombradora, el model RAVO 540 EURO 5, destinada a la nova concessió del servei de neteja viària del municipi de Banyoles, que va entrar en vigor el passat 1 de maig de 2013.

Es tracta d'una escombradora molt més gran i ràpida, amb millors prestacions i molt més eficient, equipada amb tres raspalls que permet una amplada d'escombrat de 5 metres i amb un sistema d'aspiració molt potent.

Certificats ISO

 

OBTENCIÓ DE CERTIFICATS

Tractaments i Serveis Ambientals Vila SL ha obtingut els Certificats que acrediten el compliment de les normes ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, complint així amb un dels principals objectius que defineixen la nostra política.

Des de l'empresa s'ha apostat clarament per la implantació d'un Sistema de Gestió de Qualitat i el Medi Ambient, garantint així el compliment legal aplicable, la millora continua del servei i la correcte gestió ambiental.

Més articles...

  1. Ja tenim web